Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна гуральня

Вівторок, 30 жовтня 2018, 12:35

На Львівщині викрили два підпільних цехи з виробництва алкоголю

підпільна гуральня

Правоохоронці конфіскували 2 400 літрів спирту.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини припинили діяльність двох міні-цехів із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які зловмисники невеликими партіями реалізовували через мережу закладів торгівлі у Львові та в області.

Поліцейські виявили та вилучили близько 2400 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші,  90 тисяч марок акцизного збору із ознаками підробки, а також більше тисячі готових пляшок фальсифікату під виглядом горілки різних торговельних марок, більшість з яких – відомих виробників центрального та західного регіонів держави.  

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення,  пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного збору) КК України. 

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі проводиться досудове розслідування. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.