У Львові судитимуть грабіжника-рецидивіста

Середа, 31 жовтня 2018, 13:05

Чоловік здійснив більше 10 пограбувань.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці завершили розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами десяти грабежів, до скоєння яких причетний раніше неодноразово судимий 42-річний львів’янин.

Так, 17 липня до поліції звернулася  36-річна місцева мешканка. За словами жінки, близько 15.40 на вулиці Науковій невідомий чоловік через відчинене вікно у її автомобілі "Сітроен С4" схопив сумку з документами, банківськими картками та особистими речами, яка знаходилася на пасажирському сидінні, та втік. Загальна сума заподіяних збитків – 13 000 гривень.

Також встановлено, що 5 червня зловмисник на вулиці Княгині Ольги о 16:50 год.зірвав з шиї 56-річної львів'янки золотий ланцюжок з кулоном, а 25 липня вихопив з рук 57-річного місцевого мешканця барсетку, в якій знаходилося 5 000 гривень, посвідчення водія та картка на дизельне пальне.

Зловмиснику за рішенням суду обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому повідомлено про підозру у скоєнні правопорушень за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Мітки: грабіжник, Львів, Національна поліція у Львівській області, новини львова, пограбування