Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна АЗС

ДФС

Четвер, 1 листопада 2018, 12:40

На Городоччині виявили підпільну АЗС

підпільна АЗС

Податківці конфіскували паливо вартістю понад 300 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Ще 29 жовтня під час первірки податкова міліція виявила незаконну АЗС у Городоцькому районі.

Наразі податківці вилучили автозаправний комплекс вартістю 150 тис грн та дизельне паливо, яке зберігалось в резервуарі ємкістю 10 тонн, орієнтовною вартістю 300 тис грн.

Також було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП ("Порушення порядку провадження господарської діяльності"), а матеріали скеровано у Городоцький районний суд Львівської області.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка наприкінці липня доручив ДФС та іншим контролюючим органам перевірити усі сумнівні автозаправні станції у області.

Станом на жовтень, з 14 серпня до 14 вересня у Львові та області обстежили 110 АЗС.

У липні-серпні кілька таких АЗС у Львові закрили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.