Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зникаючі види в Україні

bird-ukraine.pp.ua

П'ятниця, 2 листопада 2018, 12:00

У Львові відбудеться вечір пам’яті зникаючих видів

зникаючі види в Україні

Сьогодні WWF в Україні та Природознавчий музей проведуть у Львові "Вечір пам’яті зникаючих видів".

Про це повідомляють організатори заходу.

Сьогодні, 2 листопада, о 17:00 год у приміщенні Державного природознавчого музею НАН України на вул. Театральній, 18 відбудеться "Вечір пам’яті зникаючих видів", на якому презентують результати глобального дослідження WWF "Жива планета".

Також у рамках заходу відбудеться лекційний марафон, присвячений зникаючим видам в Україні:

- "Чорний лелека в Україні – міфи, факти і загрози", – Андрій Бокотей, Наталія Дзюбенко (Національний лісотехнічний університет України, Державний природознавчий музей НАН України);

- "Кажани: крилаті нічні мисливці", – Андрій-Тарас Башта (Інститут екології Карпат НАН України);

- "Ведмідь, рись і вовк – великі хижаки у Карпатах", – Андрій-Тарас Башта (Інститут екології Карпат НАН України);

"Співжиття людини і хижаків в Україні", – к.б.н. Богдан Вихор менеджер проекту "Життя. Великим хижакам Європи" (WWF в Україні).

Крім цього, активісти громадських ініціатив Free Svydovets та "Врятуй Боржаву", Тарас Микітчак і Андрій Когут, розкажуть про загрози розбудови відпочинкових комплексів на полонинах Свидовця та вітрової електростанції на Боржаві, що в Карпатах.

Зазначимо, організаторами заходу є Державний природознавчий музей НАН України та Всесвітній фонд природи WWF (одна з найбільших природоохоронних організацій у світі, представництва якої діють у більше як 120 країнах світу).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.