Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 5 листопада 2018, 11:00

"Рейтинг" розповів про розбрід та хитавицю в струнких рядах садоботів

Андрій Садовий

У Львові відбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція пам'яті Юрія Шведи.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

3 листопада, у Львові відбулася ІІІ Міжнародна наукова конференція пам'яті Юрія Шведи.

У рамках конференції керівник соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович навів деяку статистику з приводу майбутніх виборів.

За його словами, третина українців готова підтримати того кандидата за якого буде агітувати їхній лідер у разі його зняття з виборчих перегонів. 20% виборців стверджують, що проголосують за іншого. 10% громадян у такому випадку не підуть у такому разі на вибори, а 40% українського електорату не можуть остаточно визначитись із цього приводу.

Статистика соціологічної групи "Рейтинг" показала, що виборці, які підтримують Петра Порошенка та Юлію Тимошенко є найбільш персоніфікованими та готові віддати свій голос за людину на яку вкаже їхній лідер.

Слід зазначити, що 35% прихильників Андрія Садового кажуть, що не проголосують за того кандидата, якого буде підтримувати міський голова Львова. 

Більше 60% українців вважають, що президентські вибори 2019 року будуть нечесними. Найчеснішими вибори наступного року будуть в очах електорату діючого президента України Петра Порошенка.

30% громадян готові виходити з акціями протесту на підтримку свого кандидата. Антипович стверджує, що це цілком нормальний рівень протестного стану в в країні.

Що стосується матеріальної допомоги напередодні виборів, то 40% українців говорять, що такий метод агітації потрібно легалізувати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.