Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пологовий будинок на Джамбула

Понеділок, 5 листопада 2018, 13:00

Львів'ян просять підтримати проекти для немовлят на Громадський бюджет Львова

пологовий будинок на Джамбула

У проектах, які подали на Громадський бюджет 2018-2019, пропонують створити сучасну палату інтенсивної терапії для новонароджених та білірубінометр для немовлят.

Про це повідомила Оксана Маруняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Якщо дитина народжується недоношена, то її дихання підтримують вручну. Годинами. І все одно дитина не завжди виживає. На Громадському бюджеті є два проекти для немовлят. Реалізуємо проекти – закуплять нове обладнання" – написала Оксана Маруняк

Йдеться про проекти, подані на Громадський бюджет 2018: "Дай немовляті шанс на повноцінне життя!" щодо створення сучасної палати інтенсивної терапії для новонароджених та білірубінометр для немовлят в пологове відділення НКП "3-ої міської лікарні" на Я. Раппопорта, 8". 

Нагадаємо, прийом заявок на громадський бюджет Львова на 2018-2019 роки стартував з 15 серпня. На Громадський бюджет Львова подали 160 проектів на загальну суму понад 140 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.