Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

todayinsocialsciences.blogspot.com

Понеділок, 15 жовтня 2012, 12:23

Більше, ніж третина прихильників регіоналів підтримують Дубневича у 118 в.о. – дослідження «Рейтингу»

35% прихильників Партії регіонів у Личаківському виборчому окрузі (№118) підтримують кандидата-самовисуванця Богдана Дубневича.

Про це йдеться у дослідженні Соціологічної групи «Рейтинг».

Згідно з результатами дослідження, Дубневичу симпатизують також 46% прихильників ВО Батьківщина, 28% – УДАРу, 18% – ВО «Свобода» та чверть тих, хто не визначився з вибором політичної сили.

Юрія Михальчишина (ВО «Свобода») підтримують 2/3 симпатиків ВО Свобода, чверть Батьківщини, 14% – УДАРу та 12% «невизначених».

Кандидата від УДАРу Тараса Мандзюка підтримують 40% прихильників УДАРу. В інших електоральних середовищах його підтримка незначна.

Як зазначається у дослідженні, Богдан Дубневич лідирує за критерієм впізнаваності – його знають 88% опитаних, в той час як Юрія Михальчишина (ВО «Свобода») – 75%, а Тараса Мандзюка (УДАР) – лише 39%.

Михальчишин та Дубневич є лідерами рейтнигу позитивного ставлення. Добре відгукуються про них 35-36% опитаних. Про Тараса Мандзюка позитивної думки лише 15%.

Дубневич та Михальчишин мають перевагу і в електоральних симпатіях виборців – 31,3% та 30,2% відповідно. 

Тараса Мандзюка готові підтримати 12,9%. Рейтинги інших кандидатів не перевищують 1,5%. Тих, хто ще не визначився з вибором кандидата – 22,5%..

Ліідерами електоральних симпатій серед політичних сил в окрузі є ВО «Батьківщина», яке мають мають намір підтримати 29,3% опитаних, що висловили бажання взяти участь у голосуванні (88% по округу), та партія УДАР з результатом 27,0%. За ВО «Свобода» мають намір проголосувати 23,9% респондентів.

За Партію регіонів готові проголосувати 2,8%, Нашу Україну – 1,4%, партію «Україна – Вперед!» – 1,4%, КПУ – 0,5%. Тих, хто ще не визначився, – 1,1%.

Найбільша частка молоді серед прихильників УДАРу – 35%. Натомість найбільше старших (від 50 років) серед симпатиків Батьківщини – 47%. Серед прихильників Партії регіонів найбільше тих, хто має вищу освіту – 44%.

Чоловіків більше серед виборців УДАРу, жінки значно переважають в електораті Батьківщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.