Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.unian.ua

Понеділок, 15 жовтня 2012, 13:51

Подачу тепла у Львові відключають через теплу погоду

Подачу опалення львів'янам відключають з сьогоднішнього дня через високі температурні показники повітря.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомили в. о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степан Пакіж та в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Володимир Олійник.

За словами Степана Пакіжа, сьогодні зранку було прийнято рішення призупинити подачу тепла до будинків мешканців Львова. Володимир Олійник наголосив: "Є дві основні причини зупинки подачі тепла: перша - це хороша погода, тобто висока температура повітря, і друга - це кошти наших мешканців, тобто їхня економія. Подача тепла буде призупинена, але з можливістю оперативного включення при зниженні температури повітря. Незважаючи на погоду, тепло не відключатимуть в медичних та навчальних закладах".

Степан Пакіж додав, що при підключенні проблем не було, магістралі витримали, було кілька дрібних проривів, і зараз ведуться ремонтні роботи для усунення неполадків.

Рішення про початок опалювального сезону міський голова Андрій Садовий підписав ще у четвер і з п'ятниці львів'яни почали отримувати тепло. Володимир Олійник повідомив, що в суботу 80% будинків Львова отеплювалися, а в неділю вже 92,21%. Багато відомчих будинків, які з ціллю економії ресурсів не мали бажання отримувати тепло, не підключилися, тому не можна сказати, що подача тепла була 100% для цілого Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.