На Львівщині затримали працівницю лісгоспу за привласнення коштів

Четвер, 8 листопада 2018, 11:01

Жінку засудили до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили працівницю комунального лісогосподарства одного з районів Львівської області на розкраданні коштів у великих розмірах. 

Поліцейські встановили, що для привласнення коштів на суму у понад 250 тисяч гривень причетні також ряд посадовців, серед яких і касир лісогосподарства.

Впродовж двох років із каси підприємства видавалась готівка, за яку у подальшому не надавались відповідні звітні документи про її використання. Таким чином лісогосподарському підприємству було завдано збитків на суму у 259,8 тисяч гривень.

Зловмисниці було повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та обвинувальний акт скеровано в суд.

Рішенням районного суду посадовця засуджено до п'яти років позбавлення волі (з іспитовим строком один рік) із позбавленням права обіймати посади, пов'язані із розпорядженням бюджетними коштами строком на один рік.

Мітки: лісгосп, Національна поліція у Львівській області, новини львова, розкрадання коштів