Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зупинка транспорту у Львові

Четвер, 8 листопада 2018, 11:50

У Львові вимагають обладнати зупинки графіками та інтервалами руху маршруток

зупинка транспорту у Львові

Депутати пропонують обладнати зупинки громадського транспорту у Львові інформаційними таблицями з графіками та інтервалами руху на кожному маршруті.

Про це сьогодні під час сесії Львівської ради повідомив депутат від Народного контролю Валерій Веремчук.

За його словами, інформації про те, як зараз курсуватимуть автобуси, львів’яни не мають, тому зупинки громадського транспорту у Львові мають бути оснащені інформаційними таблицями із прописаними маршрутами руху автобусів, вказаними графіками та інтервалами руху на кожному маршруті.

"Пасажири повинні чітко орієнтуватися: о котрій годині вирушає автобус, скільки часу очікувати на прибуття транспорту. У найближчий час зупинки громадського транспорту у Львові мають бути оснащені інформаційними таблицями із прописаними маршрутами руху автобусів, вказаними графіками та інтервалами руху на кожному маршруті. Також на таблицях треба вказати номери телефонів, за якими містяни могли б повідомляти про порушення умов договору перевізниками – зрив графіків, невихід автобусів на рейси, неналежна поведінка водіїв", – наголосив Валерій Веремчук.

Він додав, що такі дані мають бути розміщенні на порталі міської ради і на сайтах перевізників.

Нагадаємо, львівські депутати вимагають розрахувати тарифи на проїзд у громадському транспорті міста і не піднімати вартість проїзду без проведення громадських слухань.

Додамо, сьогодні на дорогах Львова працює комунальний перевізник АТП-1 та ще чотири приватні компанії: АТП-14630, ТзОВ "Фіакр-Львів", ТзОВ "Міра і К", ТзОВ "Успіх БМ", з якими зараз місто підписало тимчасові угоди.

Наразі Львівська міськрада не може провести конкурс з визначення перевізників на міських маршрутах у Львові через відсутність інформації від Укртрансбезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.