Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

holosua.com

Понеділок, 15 жовтня 2012, 14:09

Вибори є більш перспективотворчими для України, ніж Євро-2012 – Die Welt

Успішне проведення Євро-2012 покращило імідж України, проте жовтневі вибори до парламенту все ж залишаються більш важливим чинником формування подальших перспектив країни.

Погляд на підсумки Євро-2012 через 100 днів після закінчення чемпіонату пропонує видання Die Welt.

Практично всі українські чиновники на запитання про підсумки чемпіонату з футболу обмежуються згадкою про матеріальні об’єкти, споруджені якраз перед Євро-2012, навіть коли їх не збудували вчасно, йдеться у статті «Польща та Україна горді – «Ми можемо по-європейськи».

«Однак під сумнівом залишається подальше використання деяких проектів. Так, до прикладу, харківський аеропорт, на який в першу чергу були виділені кілька мільйонів, за кілька днів приймає всього 10 літаків. Так саме дорогі, на вимогу УЄФА, готелі, на Сході України мають мізерне навантаження», – пише видання.

Утім, зазначають автори статті Аня Шрам (Anja Schramm) та Агата Войчєшак (Agata Wojcieszak), поза інфраструктурою є ще й такі важливі поняття як гордість і честь – невимірювані у євро речі.

«Україна і Польща святкують як переможці турніру, з високо піднятою самооцінкою. Наскільки довготривалим це виявиться, покажуть наступні місяці», – зазначають журналісти.

У статті згадується і про вибори до парламенту, що відбуватимуться у жовтні:

«Ця подія, буде набагато важливішою, ніж футбол влітку. Зовсім не дивує те, що президент Віктор Янукович у політичній рекламі використовує успішне проведення єврочемпіонату. Однак спостерігачі за виборами кажуть, що в результаті це не відіграє важливої ролі».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.