Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школи Львівщини

П'ятниця, 9 листопада 2018, 12:00

Львівобленерго відновить електропостачання школам у Ходорові на час проведення уроків

школи Львівщини

"Львівобленерго" скасовує обмеження на споживання електричної енергії школам Ходорівської громади під час навчального дня.

Про це повідомила прес-служба ПрАТ "Львівобленерго".

ПрАТ "Львівобленерго" тимчасово знімає обмеження на подачу електроенергії до 1,5 кВт у 9 школах Ходорівської ОТГ, враховуючи гарантійний лист Ходорівської міськради, яка зобов’язалась привести до необхідних потреб використання потужності ці навчальні заклади.

"До 1 грудня 2018 року міська рада Ходорова повинна звернутись за технічними умовами на збільшення потужності закладів освіти, а оплату за їх реалізацію провести у 2019 році згідно з визначеними термінами", – наголосили у "Львівобленерго".

Зазначимо, раніше "Львівобленерго" встановило обмеження електроенергії у школах Ходорівської ОТГ через те, що Ходорівська міськрада прийняла на свій баланс від Жидачівської райдержадміністрації 25 шкіл, 3 садочки та центр дитячої і юнацької творчості, проте не уклала нові договори про збільшення потужності електропостачання, які отримує на ці заклади.

Як заявила начальниця фінансового відділу Ходорівської ОТГ Іванна Глушко, чрез цю ситуацію 2 480 учнів "сидять у холодних класах та підсвічують собі мобільними телефонами через малий світловий день".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.