Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Leopolis Jazz Fest

Четвер, 15 листопада 2018, 13:43

Садовий дозволив провести Leopolis Jazz Fest у Львові

Leopolis Jazz Fest

Фестиваль відбудеться 26-30 червня 2019 року у Львові.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №637 від 13 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився дозволили провести ТзОВ "Леополіс Джаз" ІХ Міжнародний джазовий фестиваль "Леополіс Джаз Фест" у місті.

"Дозволити ТзОВ "Леополіс Джаз" (організатору заходу) виконання монтажно-технічних робіт, встановлення сценічних конструкцій та виконання демонтажно-технічних робіт", – йдеться у документі.

Фестиваль проходитиме у парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, на північній стороні площі Ринок, у внутрішньому подвір’ї Ратуші, на подвір’ї Палацу Потоцьких на вул. М. Коперника, 15 та у центрі міста.

                       

Також Садовий доручив подати клопотання до Головного управління Національної поліції у Львівській області про надання допомоги у дотриманні громадського порядку під час проведення заходу, яке також здійснюватиме ЛКП "Муніципальна варта".

Крім цього, 26-30 червня наступного року роботу громадського транспорту  планують продовжити до 00.30 год.

Прибирати територію фестивалю під час та після проведення заходу будуть львівські комунальники, а у разі невиконанні вимог, вказаних у цьому розпорядженні, проведення заходу може бути припинено.

Нагадаємо, з 27 червня до 1 липня 2018 року у Львові проходив VIII міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest (колишній Alfa Jazz Fest). Варіанти зафіксували декілька миттєвостей цього фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.