Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Оксана Васьків

Фб Оксани Васьків

Четвер, 15 листопада 2018, 17:00

Дружину садофіла Васьківа злапали на антиукраїнському посту

Оксана Васьків

Дружина заступника міського голови Львова Геннадія Васьківа поширила в соцмережі антиукраїнський пост.

Про це йдеться у статті "Продається Україна в аварійному стані. Землі багато, вона добре удобрена у 2014 році бійцями АТО…" в газеті "Високий замок".

Дружина заступника міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа, Оксана Васьків, поширила на своїй сторінці у Фейсбуці антиукраїнський допис:

"Продається Україна в аварійному стані. Без Криму, без Донбасу, без уряду. Газу немає, вугілля немає, електропроводка в поганому стані (АЕС на грані зупинки). Підлога зірвана (шукали сланцевий газ), дах знесений рік тому. Прописано 42 мільйони осіб (прописка тимчасова, бо частина уже вибула, решта сидить на валізах). Землі багато, вона добре удобрена у 2014 році бійцями АТО. Давно не засівалася, тільки удобрювалася. Вигод немає. Законів теж немає, минулого – немає. Очевидно, під знесенння. Пропозиції надсилайте на адресу: poroshenko (собака). maidan.net.ua". 

Коментуючи свій вчинок, Оксана Васьків наголосила, що репост іронічного допису – просто репост без жодних образ і підтексту.

"Те, що економічна ситуація в Україні, м'яко кажучи, не відповідає жодним сподіванням і очікуванням – очевидно. Не дивно, що ці емоції виливаються в різного роду меми, дописи в мережах. І не зважаючи на свою жартівливу форму, цей репост відображає настрої людей" – пояснила Оксана Васьків.

Однак через деякий час це оголошення зникло з її сторінки.

У 2017 році заступник міського голови Львова Геннадій Васьків задекларував нову іномарку, 5,3 млн грн готівки і 1,3 млн грн доходу. Натомість дружина чиновника, Оксана Васьків, у 2017 році отримала 603 800 грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю. Васьків спільно з дружиною володіє трьома земельними ділянками площею 1862 кв.м, 1166 кв.м і 1718 кв.м та житловим будинком площею 213,7 кв.м у селі Добрячин Сокальського району. Минулоріч вони придбали нежитлове приміщення у Львові на 107,07 кв.м за 492 522 грн. Крім цього, чиновник задекларував ще квартиру на 44,7 кв.м і гараж на 41,32 кв.м (придбав за 149 040 грн у 2016 році) у Львові.Оксана Васьків має ще квартиру площею 47,2 кв.м у Львові, вартість якої становила 338 032 грн на момент придбання у 2014 році. Їздить заступник Садового на іномарці Audi A6 2015 року випуску, яку він придбав минулоріч за 967 974 грн у Німеччині, а його дружина – на Toyota Rav4 2014 року випуску вартістю 609 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.