Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 16 листопада 2018, 14:47

У Залізничному районі зведуть нову багатоповерхівку

будівництво у Львові

Львівська міськрада виділила землю фізичним особам для будівництва на вул. Дальній 4-поверхового будинку з підземним паркінгом.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво будівництво Аллою Зубчик та Любомирою Томкевич багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями
громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Дальній,
45 зі знесенням існуючих споруд.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Багатоповерхівку зведуть на двох земельних ділянках площею 0,0716 га (приватна власність) та 0,0291 га (комунальна власність), які призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Ж-1 – зона садибної житлової забудови з допустимим видом забудови – багатоквартирні житлові будинки до 4-х поверхів відповідно до зонінгу Залізничного району.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 12,8 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 43,3%. Будинок матиме 4 поверхи.

Нагадаємо, Львівська міськрада затвердила будівництво на вул. Л. Перфецького двох житлових комплексів із 8 багатоповерхівками.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.