Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт вулиць у Львові

Вівторок, 20 листопада 2018, 16:07

Садовий профінансував "Львівавтодор" і "Львівсвітло" на 26 мільйонів

ремонт вулиць у Львові

Всі кошти скерують як внески до статутних капіталів підприємств. 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №660 від 19 листопада 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 26 млн грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор" та ЛКП "Львівсвітло".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту житлового господарства та інфраструктури за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 29 437 459,95 грн", – йдеться у документі.

Із цих коштів ЛКП "Львівавтодор" отримає 11 138 861,60 грн, ЛКП "Львівсвітло" – 15 300 000 грн, а ще 2 456 837,06 грн становитиме оплата виконаного ремонту вул. Збиральної.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у листопаді Садовий скерував "Львівавтодору" 15 млн грн. А у лютому Держаудитслужба виявила зловживання у ЛКП "Львівавтодор" на 4,2 млн грн.

Також з травня цього року Олександр Лазуткін звільнився  з посади директора ЛКП "Львівсвітло". Наразі його обов'язки виконуватиме заступник Михайло Трач.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.