Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Національний спротив

ФБ Ігоря Зінкевича

Вівторок, 20 листопада 2018, 16:48

Пікет Свинаренка запалив з опудалом Садового

Національний спротив

Представники громадської організації "Національний спротив" влаштували акцію протесту проти міського голови Львова Андрія Садового. 

Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбук

Сьогодні, 20 листопада, близько 12.00 год учасники громадської організації "Національний спротив" влаштували демонстрацію на Площі Ринок у Львові. 

Учасники акції розгорнули плакати з написами: "Львів для туристів, а не для повій", "Львів для українців", "Хто замовив Гандзюк" – озвучили низку зауважень проти голови Львівської міської ради Андрія Садового та вимагали зустрічі з ним. Наприкінці пікету учасники спалили опудало міського голови Львова Андрія Садового.

Зазначимо, що зустріч демонстрантів з Андрієм Садовим так і не відбулася. 

За словами лідера "Національного спротиву" Олексія Свинаренка (псевдо – Сталкер), активісти влаштували демонстрацю проти мера, бо людина, яка займає цю посаду не може займатись корупцією та звинувачувати у ній Катерину Гандзюк. 

Нагадаємо, нещодавно Міський голова Львова Андрій Садовий підтвердив, що в телефонній розмові ображав Катерину Гандзюк та називав її корупціонеркою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.