Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

різдвяна вітрина

http://promin.cv.ua

Вівторок, 20 листопада 2018, 17:11

У Львові стартував конкурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин

різдвяна вітрина

Львівська міськрада закликає власників ресторанів та магазинів задекорувати вікна у своїх приміщеннях, щоб створити різдвяний настрій львів'янам.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 20 листопада, у Львові стартував кункурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин. 

Конкурс проводить управлінння культури Львівської міськради разом з Галицькою районною адміністрацією. Мета змагання – створити святковий настрій для гостей та мешканців міста.

Тема цьогорічного конкурсу "Львів – Різдво бароко". Тобто в різдвяному оформленні вітрин треба обов'язково використати барокові елементи. 

«Це сприятиме створенню незабутньої різдвяної атмосфери і підкреслить кращі львівські традиції у оформленні вітрин, вікон та балконів центральної частини міста», – зазначила заступник начальника департаменту розвитку Львівської міськради Ірина Вікирчак. 

Конкурс триватиме до 20 грудня. Для участі треба подати спеціальну заявку та фото вітрини до Центру надання адміністративних послуг або через форму електронного звернення на офіційному веб-порталі Львівської міської ради. 

Також, Львівська міськрада просить учасників не знімати різдвяний декор з вікон після оголошення результатів мінімум до 20 січня. 

Нагадаємо, минулого року Верховна Рада затвердила 25 грудня, католицьке Різдво, офіційним вихідним днем.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.