Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільна АЗС у Червонограді

ДФС

П'ятниця, 23 листопада 2018, 13:47

У Червонограді виявили незаконну АЗС

підпільна АЗС у Червонограді

Податкова міліція вилучила понад 10 тонн неякісного дизельного палива.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У вівторок, 20 листопада, податкова міліція та правоохоронці виявили підпільну АЗС у Червонограді, яка продавала пальне сумнівного походження без відповідних дозвільних документів.

Податківці вилучили обладнання вартістю близько 150 тис грн та 10 тонн дизпалива – 300 тис грн.

Наразі матеріали адміністративного правопорушення скеровано у Червоноградський міський суд Львівської області для розгляду.

Нагадаємо, цього року ДФС Львівщини проводила операцію "Акциз-2018", під час якої виявляла нелегальні АЗС. У червні стало відомо про 20 нелегальних АЗС у Львові. Тоді ж Львівська міська рада зверталася у правоохоронні органи, ДСНС і перевіряла цільове використання земельних ділянок, де розміщені такі заправні пункти, щодо фактів нелегальної торгівлі паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Також голова Львівської ОДА Олег Синютка наприкінці липня доручив ДФС та іншим контролюючим органам перевірити усі сумнівні автозаправні станції у області.

Станом на жовтень, з 14 серпня до 14 вересня у Львові та області обстежили 110 АЗС, а у серпні у Червонограді також працювала нелегальна автозаправка.

А з 7 до 9 листопада податкова міліція та правоохоронці виявили дві підпільні АЗС у Яворівському та Жовківському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.