Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сміття

Понеділок, 26 листопада 2018, 15:00

Рудківська ОТГ отримала на сміття 160 тисяч з обласного бюджету

сміття

Львівська ОДА виділила кошти для організації сучасної системи поводження з відходами у Рудківській ОТГ.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка 1242/0/5-18 від 23 листопада 2018 року.

Згідно із рішенням Львівської обласної ради, Львівська ОДА виділила з обласного бюджету 161 тис грн для Рудківської ОТГ як співфінасування на реалізацію проекту щодо поводження з відходами.

"Надати Рудківській об’єднаній територіальній громаді із загального
фонду обласного бюджету субвенцію в сумі 161 200 грн на реалізацію проекту "Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ", – йдеться у розпорядженні.

Як писали Варіанти раніше, йдеться про співфінансування проекту із створення сучасної європейської системи поводження з відходами в Рудківській ОТГ, який передбачає придбання та встановлення контейнерних майданчиків, придбання сміттєвих урн та сміттєвих контейнерів.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року Львівська облрада затвердила перспективним план Самбірського району. Тут планували створити 12 ОТГ, серед них – Рудківська ОТГ. 29 жовтня минулого року на виборах тут переміг міський голова Рудок Іван Лозинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.