Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 16 жовтня 2012, 14:56

Промо-акцію у магазині у Львові видали за політичну агітацію

У Львові промо-акцію ТзОВ "Барком", яка триває у магазинах "Родинної ковбаски", видали за політичну агітацію.

15 жовтня у львівських магазинах "Родинної ковбаски" стартувала акція "Зустрінь осінь з "Родинною ковбаскою", яка триватиме до грудня.

У межах заходу львів'янам пропонують обміняти у магазині "Родинної ковбаски" на вул. Дорошенка, 30 стару парасольку на нову, із логотипом компанії. Промо-акція "Баркому" викликала неймовірний ажіотаж серед мешканців міста. Ще вчора зранку для обміну парасольок перед магазином "Родинної ковбаски" вишикувалась чимала черга львів'ян. За 2 дні акції люди обміняли 400 старих парасольок на нові, із логотипом "Родинна ковбаска".

Однак у ЗМІ почала ширитися інформація про те, що насправді на парасольках, які пропонуються для обміну, розміщена партійна символіка. Фірма "Барком" заявляє, що акція "Зустрінь осінь з "Родинною ковбаскою" жодного відношення до політики не має. На парасольках, які пропонуються до обміну, взакано виключно логотип компанії. З метою промоції торгової марки "Родинна ковбаска".

"Акція "Зустрінь осінь з "Родинною ковбаскою" планувалася ще на початку цього року. Вона не має жодного політичного підґрунтя, адже її мета - виключно промоція торгової марки", - наголосив керівник маркетингового відділу ТзОВ "Барком" Андрій Ценкий. "Добре хоч, що наші акційні пропозиції на м'ясні вироби не приурочують до проведення виборів в Україні", - додав він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.