Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Понеділок, 26 листопада 2018, 10:40

Воєнний стан в Україні виглядає як останнє рятувальне коло не лише для Порошенка, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Надзвичайна ситуація в Азовському морі за участі російських та українських суден – це чергова провокація країни-агресора, аби загострити війну між обидвома країнами.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба обласного партосередку.

За словами політика, українська сторона не могла просто дипломатично реагувати, потрібні були кардинальні дії, рішення, висновки.

«На Сході України від рук росіян впродовж п’яти років продовжують гинути найкращі сини нашої країни. Але ж виникає логічне питання – що відбувалося в українському війську впродовж останнього часу. Проблема розподілу морських територій між обома країнами була відома давно, про неї неодноразово говорили переважно журналісти, мотивуючи чиновників діяти, але вони, як це є найчастіше, просто очікували», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині переконаний, що  в нашій країні військові дії стали важелем впливу не лише на українську, а й на світову політику.

«На Заході країни палять шини невдоволені власники авто на іноземній реєстрації, катастрофічно піднімаються тарифи на газ, рейтинг нинішнього президента за чотири місяці до виборів впав нижче 10%, то пропонований надзвичайний стан в Україні виглядає як останнє рятувальне коло не лише для Порошенка, а й тих, хто біля нього», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.