Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом'як

Прес-реліз,   Понеділок, 26 листопада 2018, 14:37

"Наш край" засуджує військову агресію Росії проти України на морі – Хом'як

Мирослав Хом'як

Мирослав Хом'як вважає, що агресія Росії проти України не зупиниться і підтримує всі визначені Конституцією заходи, які забезпечать перемогу та мир Україні.

Про це повідомила прес-служба партії.

"Напад Росії на українських моряків та кораблі повною мірою проявив наміри агресора. Вона ніколи не зупиниться, адже її мета – знищення Української державності. "Наш край" підтримує всі визначені Конституцією заходи, які забезпечать перемогу та мир Україні, а також відновлення її суверенітету над всією територією" – наголосив голова Львівської обласної партійної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом'як.

Близько 4 тисяч представників "Нашого краю" у місцевих радах готові й надалі забезпечувати стабільне функціонування економіки держави, житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури. Дуже важливо, щоб у цей складний час країна продовжувала нормально функціонувати: має бути забезпечено безперебійне опалення будинків та об’єктів соціальної інфраструктури, прибирання снігу, доставку продуктів тощо.

"Ми виступаємо за те, щоб будь-яке рішення влади щодо запровадження воєнного стану було виключно в рамках Конституції та не порушувало закріплені в цьому документі громадянські права. Запровадження воєнного стану не повинно впливати на роботу освітньої системи, підприємництва та діяльність всіх гілок влади.

"Наш край" закликає владу розробити та оприлюднити оновлений план досягнення миру у країні, адже попередній не вгамував агресора та призвів до військового нападу на морі.

"Наш край" засуджує військову агресію Росії проти України на морі. Донбас, Крим, Азовське та Чорне моря – є територією України" – зазначив Мирослав Хом'як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.