Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

чиновники міськради

Середа, 28 листопада 2018, 12:46

Садовий шукає спеціаліста з контролю та інформаційно-технічного забезпечення

чиновники міськради

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду заступника начальника відділу контролю управління "Секретаріат ради".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу контролю та інформаційно-технічного забезпечення управління "Секретаріат ради".

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років; післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління».

Документи приймають до 25 грудня.

Додамо, у вересні Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду керівника управління внутрішньої політики, а на початку листопада – на посаду керівника відділу розвитку індустрії гостинності та керівника управління житлового господарства.

Крім цього, в міськраді Львова планують створити 5 нових посад, відтак загальна чисельність працівників міськради зросте до 1702 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.