Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

видобуток піску

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 27 листопада 2018, 14:17

Організаторам незаконного видобутку піску на Яворівщині загрожує 3 роки ув'язнення

видобуток піску

Злочинці добували пісок на території одного орнітологічних заказників місцевого значення у Яворівському районі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як раніше встановили правоохронці, заступник керівника одного з підприємств Яворівського району та його підлеглий, не маючи жодних дозвільних документів, організували схему незаконного видобутку піску на території орнітологічного заказника місцевого значення.

Під час незаконного видобутку корисних копалин правоохоронці вилучили 5 одиниць вантажної техніки та екскаватор. Суд наклав на вилучену спецтехніку арешт із забороною її використання.

Крім цього, заступнику керівника підприємства та його підлеглому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.252 КК України (умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду).

Обвинувальний акт скеровано на розгляд у районний суд Львівської області.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.