Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 16 жовтня 2012, 17:26

Фаріон обізвала Хруставчука двієчником (АУДІО)

Ірина Фаріон розповсюджує неправдиву інформацію про свого опонента у 116 в. о. Богдана Хруставчука.

Про це повідомила прес-служба кандидата у народні депутати України Богдана Хруставчука.

Під час зустрічі з виборцями у неділю, 7 жовтня, у Львівському професійному ліцеї комп’ютерних технологій по вул. Широкій, 77-а, представниця ВО «Свобода» назвала Богдана Хруставчука одним з найгірших студентів Львівської політехніки, проте бали в додатках до дипломів кандидата свідчать про протилежне. 

У прес-службі зазначили, що у них є аудіозапис на якому пані Фаріон під час зустрічі з виборцями оприлюднює таку інформацію: «По моєму округу іде Бодя Хруставчук – один із найгірших студентів Львівської політехніки: двієчник такий був, що це «труба». Я не знаю, чи тут є один викладач-економіст, який його вчив. Колись його журнал я вам покажу».

{soundcloud}http://snd.sc/XmwLVS|660{/soundcloud}

 Як стверджують у прес-службі кандидата, заява Ірини Фаріон не відповідає дійсності. Богдан Хруставчук не був двієчником. Докази цьому – додатки до диплому про вищу освіту кандидата. Більше того, за досягнення в навчанні та громадській діяльності Богдана Хруставчука після закінчення вишу запросили на посаду голови державної екзаменаційної комісії із захисту магістерських та дипломних робіт на кафедрі ММП ІНЕМ НУ «Львівська політехніка, яку він очолював протягом трьох останніх років. Серед оцінок Богдана Хруставчука в додатку до диплому бакалавра: 55 – відмінно, 19 – добре, 3 – задовільно.
Додаток до диплому магістра теж має відмінні бали: 14 – відмінно, 1 – добре.

«Мені дивно, чому мої опоненти застосовують проти мене такі некоректні технології і в той же час чи то не хочуть, чи то бояться вийти зі мною на пряму дискусію. Мені відомо, що мій опонент – пані Фаріон – на зустрічах із виборцями очорнює мою кандидатуру, розказує про мене якісь брехливі плітки, про те, що нібито я був найбільшим двієчником на курсі. Мені дивно, чому такий досвідчений політик опускається до таких методів. Особисто я ніколи на своїх зустрічах не опускаюсь до того, щоб розповідати виборцями про те, що я читав у ЗМІ, що нібито Ірина Фаріон була членом комуністичної партії і таким чином очорнювати її. Я вважаю, що кампанію треба вести чесно, відкрито і прозоро, не принижуючи своїх конкурентів. А якщо маєш щось сказати – то кажи це в очі на відкритій дискусії», – наголосив
Богдан Хруставчук.

Відтак Богдан Хруставчук порадив Ірині Фаріон, перш ніж обливати брудом опонентів, провести люстрацію у лавах власної партії. 

«Пані Фаріон варто було б звернути увагу на те скільки двієчників і безробітних депутатів у лавах її партії, а вже потім нападати на конкурентів. Передвиборча критика опонентів повинна бути конструктивною та змістовною, а не ґрунтуватися на безпідставних та безглуздих обвинуваченнях. І взагалі, не личить викладачу поширювати плітки про студентів», – наголосив кандидат.1bak2bak3mag4mag

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.