Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Дубневич

Четвер, 29 листопада 2018, 11:54

Ярослав Дубневич може позбутися депутатської недоторканості

Ярослав Дубневич

САП готує подання щодо зняття недоторканності з нардепа Ярослава Дубневича.

Про це повідомляють Українські новини.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура готує подання щодо зняття недоторканності з народного депутата Блоку Петра Порошенка з Львівщини Ярослава Дубневича.

За інформацією джерела Українських новин в Генеральній прокуратурі, наразі це подання вивчається прокурорами, однак невідомо, якого саме кримінального провадження стосуються матеріали.

Нагадаємо, НАБУ розглядає справу щодо відомостей у деклараціях про доходи Ярослава і Богдана Дубневичів. Минулоріч Ярослав Дубневич задекларував 6 млн грн доходу, 99 земель, 10 будинків і 3,6 млн доларів готівки, а Богдан Дубневич – 1,2 млн грн доходу, більше 240 земельних ділянок, авторські права на "рейкові скріплення".

Також у січні цього року НАБУ затримало у Львові посадовців ТОВ "Енергія-Новий Розділ", ТОВ "Енергія-Новояворівськ" та ТОВ "Енергія" ,які належать братам Дубневичам,  за підозрою в заволодінні понад 300 млн м³ природного газу НАК "Нафтогаз України" на суму понад 1,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.