Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

3-тя стоматологічна поліклініка

stomat3.lviv.ua

Четвер, 29 листопада 2018, 13:17

У Львові об'єднають третю та четверту стоматологічні поліклініки

3-тя стоматологічна поліклініка

Депутати підтримали ліквідацію 3-ої стоматологічної поліклініки через приєднання її до стоматологічної поліклініки № 4.

Сьогодні на сесії  Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу "Про припинення Комунальної 3-ї стоматологічної поліклініки м. Львова шляхом приєднання до Комунального некомерційного підприємства "Стоматологічна поліклініка № 4". Це рішення підтримали 46 депутатів.

"Ми не маємо на меті скорочувати кількість закладів, які надають стоматологічну допомогу. А уможливити нормальне функціонування 3-ї стоматологічної поліклініки, враховуючи позицію трудового колективу, лікарів цієї поліклініки, які мають бажання співпрацювати з містом", – заявила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

За її словами, поліклініки, які стали комунальними некомерційними підприємствами, зараз працюють у звичному режимі та отримують кошти на надання стоматологічної допомоги для тих категорій громадян, яким вона повинна надаватися безоплатно. 

Нагадаємо, що з минулого року триває процес перетворення комунальних стоматологічних поліклінік у комунальні некомерційні стоматологічні підприємства. Працівники комунальної стоматологічної поліклінки №3 протестують  проти реформування стоматології.

Про це детальніше йдеться у статті Варіантів "Зуб на львівську стоматологію".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.