Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

welcome.lviv.ua

Середа, 17 жовтня 2012, 09:52

Площу Ринку в Дрогобичі відремонтують за гроші торговців на площі

10 жовтня КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міськради Львівської області за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Прикарпатцивільбуд» на реконструкцію площі Ринок у місті Дрогобичі.

 

Про це повідомила "Наші гроші". 

Вартість угоди склала 15,64 млн грн. Завершити реконструкцію площу повинні до кінця наступного року.

У ході реконструкції повинні зняти бруківку, замінити комунікації, замостити площу наново колотою гранітною бруківкою та гранітною плиткою, поставити лавки, облаштувати фонтан і квітники, встановити зовнішнє освітлення та ін. 

Управління капбудівництва планує, що з місцевого бюджету надійде лише 15% фінансування. Решту 85% заплановано отримати з «інших бюджетів». Які бюджети маються на увазі – невідомо.

Разом з тим місцева перса повідомляє, що минулого року влада Дрогобича заявила про намір зібрати кошти на реконструкцію з підприємців, які мають бізнес на площі. Власники торгових точок, офісних приміщень, кав’ярень, аптек та банків отримали листи з проханням профінансувати замощення гранітною бруківкою частини площі. Ця ініціатива мерії не отримала широкої підтримки серед підприємців.

Засновниками «Прикарпатцивільбуду» зі статутним капіталом 11,8 тис грн. є Роман Гіщак та Софія Котула. Єдиним допущеним до участі у тендері конкурентом було ДП «Будівельне управління-45» ВАТ «Прикарпатбуд». Власником 31% «Прикарпатбуду» є ЗАТ «Аеробуд», головою правління котрого» є представник групи «Приват» Григорій Козинський. «Приват» контролює роботу Дрогобицького нафто-переробного заводу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.