Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 29 листопада 2018, 18:15

29 листопада: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 29 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що перемогу в другому турі президентських виборів в Грузії здобула незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі, яку підтримує правляча партія "Грузинська мрія".

Політик набрала 59,56% голосів, а її суперник у другому турі Григол Вашадзе – лише 40,44%. За Зурабішвілі віддали голоси майже півтора мільйона виборців, а за Вашадзе – майже 800 тисяч грузинів.

І Зурабішвілі, і Вашадзе є колишніми міністрами закордонних справ в уряді Михайла Саакашвілі. Їх об'єднує відсутність симпатій до Росії і курс на зближення з Європейським союзом і НАТО.

Також українців цікавила інформація, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні, де вони обговорили ситуацію в Азовському морі. Він наголосив, що Україна чекає від міжнародної спільноті жорстокої реакції на дії РФ на Азові.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що при встановленні вартості проїзду у Львові у межах 7-8 гривень, приватні перевізники відновлять безкоштовне перевезення пенсіонерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.