Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. І.Тобілевича

google.com.ua

Середа, 5 грудня 2018, 13:04

Міськрада на 50% зменшила вартість приміщення у пам'ятці архітектури в Франківському районі

вул. І.Тобілевича

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на продаж приміщення першого поверху будинку на вул. І.Тобілевича, 9.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro приміщення першого поверху будинку на вул. І.Тобілевича, 9 загальною площею 37,1 кв.м.

Будинок розташований у Франківському районі Львова і є пам’яткою культурної спадщини місцевого значення. 

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 29 листопада, становила 705 564 грн, однак тепер її зменшили до 352 782 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що ці приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон стартує 19 грудня.

Нагадаємо, у червні виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив перетворити віллу – пам’ятку архітектури на вул. Уласа Самчука, 6 у Львові на готель.

Також міськрада виставила на продаж приміщення у віллі на вул. У.Самчука, 5 та приміщення першого поверху будинку на площі Святого Теодора.

Крім цього, депути на сесії Львівської міської ради дозволили приватизувати приміщення у будинках на площі Ринок, 12 і 13.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.