Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр

Середа, 5 грудня 2018, 17:30

Кандидати на посаду директора Львівського перинатального центру презентували свої програми

перинатальний центр

Ірина Біль та Володимир Лех висвітлили громадськості свої перспективні плани розвитку Львівського обласного перинатального центру, що на вул.Дж. Вашингтона, 6.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 5 грудня, у Львівські обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний перинатальний центр".

Члени комісії та громадські активісти мали змогу ознайомитися з поглядами на майбутнє Львівського перинатального центру двох кандидатів на посаду директора: Ірини Біль та Володимира Леха.

У своїх планах завідувачка гінекологічним відділенням перинатального центру Ірина Біль спирається на спонсорів та благодійні фонди, які могли б допомогти повною мірою забезпечувати потреби закладу в обладнанні та препаратах.

На думку ж акушера-гінеколога перинатального центру Володимира Леха, установа має ідею створення благодійного фонду, який за його баченням мають поповнювати майбутні батьки. Натомість, заклад буде відкрито показувати на що витрачаються батьківські кошти.

Інші кандидати матимуть змогу показати свій план розвитку вже на черговому засіданні, яке відбудеться 17-го грудня.

На посаду директора претендують: Ірина Біль, Володимир Лех, Ігор Потапов, Михайло Степанчак та Марія Малачинська.

Нагадаємо, що комісія облради двічі не могла визначитися із керівником цього медичного закладу. Ще 4 квітня облрада перенесла засідання із обрання гендиректора перинатального центру на 16 квітня, а потім на 25 квітня.

До травня перинатальний центр очолювала Лариса Янів, яка не звітувала про діяльність медустанови перед депутатами облради. А з 2 травня виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов –головний акушер-гінеколог Львівської області.

Додамо, у медичному закладі планують офіційно запровадити платні пологи у конкретного лікаря за домовленістю. Відтак, мають затвердити офіційну вартість пологів та порядок їхньої оплати. Кошти, які будуть оплачені в касу лікарні, підуть на розвиток пологового відділення і на доплату до зарплати лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.