Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Середа, 17 жовтня 2012, 14:22

Кандидат в нардепи Олег Баран відповідає критеріям руху «Чесно»

Депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»), кандидат у народні депутати України по 117 виборчому окрузі Олег Баран пройшов люстрацію громадського руху «Чесно».

З інформацією про це можна ознайомитись на сайті руху «Чесно».

В результаті перевірки діяльності кандидата в народні депутати, активістами руху «Чесно» не було виявлено жодних порушень Олегом Бараном критеріїв доброчесності руху.

Це, зокрема, відсутність фактів порушень прав і свобод людини, незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців, непричетність до корупційних дій, прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя.

«Ми вважаємо, що ці критерії, які ми запропонували, насправді мінімальні критерії, які можна висувати до кандидата, котрий балотується до Верховної Ради. Якщо порушення цих критеріїв на даному етапі не виявлено, то це  критерій перш за все не самого кандидата, це критерій для усвідомленого вибору для виборців. Щоб виборці могли  задуматися, хто відповідає, хто не відповідає тим критеріям. І, відповідно, відсутність цієї інформації – лише додатковий привід для виборця: думати і добре думати, чи є з кого обирати»,  –  наголосила виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України», співкоординатор руху «Чесно» Оксана Дащаківська.

Олег Баран також успішно пройшов люстрацію ГО «Чесно»  у прямому ефірі  програми «Чесно. Фільтруй раду!» 14 жовтня на телеканалі ЗІК.


 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.