Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Перфецького, 14

П'ятниця, 7 грудня 2018, 15:19

До офісної будівлі на вулиці Перфецького добудують нові поверхи

вул. Перфецького, 14

Львівська міськрада дозволила львівському стоматологу добудувати нові поверхи у його офісі на вул. Л. Перфецького, 14.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив реконструкцію Ярославом Котуром офісної будівлі на вул. Л. Перфецького, 14 за рахунок прибудови та надбудови офісних і комерційних приміщень. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Будівля, яку планує реконструювати Ярослав Котур, розташована на земельній ділянці на вул. Л. Перфецького, 14, площею 0,1589 га, шо перебуває у приватній власності і яка призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для обслуговування адміністративного будинку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові
зони місцевого значення, згідно з детальним планом території у районі вул. Л.
Перфецького.

Висота будинку не повинна перевищувати 22 метри, відтак до будівлі добудують ще 2 поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 52%. 

За даними порталу Youcontrol, Ярослав Котур, спільно з Володимиром Мельником, є кінцевим власником стоматологічної фірми ТзОВ "Сім", яка знаходиться у будинку, який він планує реконструювати. Розмір статутного капіталу підприємства становить 50 копійок, а податковий борг становить 442 грн.

Нагадаємо, у листопаді Львівська міськрада затвердила будівництво на вул. Л. Перфецького двох житлових комплексів із 8 багатоповерхівками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.