Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

Вівторок, 11 грудня 2018, 12:57

Львівський центр зайнятості організував семінар для осіб з інвалідністю

центр зайнятості

У Львові відбувся семінар "Особливості техніки пошуку роботи для осіб з обмеженою працездатністю", який організував Львівський міський центр зайнятості.

Про це повідомляє прес-служба Львівського міського центру зайнятості.

6 грудня, у рамках тижневика Міжнародного дня інвалідів, в приміщенні Міжрегіонального реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю "Галичина"  відбувся cемінар "Особливості техніки пошуку роботи для осіб з обмеженою працездатністю".

Як заявила провідний фахівець з питань профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Львівського міського центру зайнятості Юлія Онисько, метою заходу стало ознайомлення осіб з інвалідністю з особливостями працевлаштування у сучасних умовах та подолання перешкод при працевлаштуванні.

У програмі заходу обговорювалось питання як потрібно себе презентувати роботодавцю. Слухачі, котрі отримують фах кухаря, флориста та перукаря мали змогу ознайомитись з реаліями ринку праці Львова, а також було надано вичерпну інформацію про те, як службою зайнятості надаються послуги населенню, зокрема особам з інвалідністю. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.