Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

Вівторок, 11 грудня 2018, 13:01

Фіскальна служба вилучила зі складів Львівщини товару на три мільйони

Львівська митниця

Власники складів ввозили продукцію на територію України невеликими партіями без сплати податків, а потім реалізували її в інтернет-магазинах за готівку. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Фіскальна служба провела обшуки у складських приміщеннях, які розташовані у прикордонних регіонах області.

Відтак, інспектори вилучили чорнову бухгалтерію, не обліковану готівку, побутову техніку, побутову хімію, газові балони та продукти харчування іноземного виробництва, загальною орієнтовною вартістю понад 2,9 млн грн. 

Весь товар іноземного виробництва. Його ввозили на територію України подрібненими партіями, щоб не сплачувати податки та митні платежів. Продукцію накопичували на складах, а потім реалізовували через Інтернет-магазин за готівку. 

Триває досудове розслідування. 

Проти причетних осіб відкриють кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків відповідно до ст. 212 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у січні-вересні підприємства Львівщини експортували товарів на 1365,4 млн дол, а імпортували – на 2008,2 млн дол.

Додамо, станом на 2017 рік торгівельний баланс України сягнув дев'яти мільярдів доларів зі знаком мінус. Це зумовлено тим, що проникнення імпорту в Україні – більше 50%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.