Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

24tv.ua

Середа, 17 жовтня 2012, 17:23

Львівська область отримала 3,7 млн.грн. для придбання житла чорнобильцям

Цього року Львівщина отримала державну субвенцію у сумі 3,7 млн.грн., яка була розподілена між містами області для забезпечення житлом «першочерговиків» чорнобильців.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«В залежності від потреби, складу сім’ї, необхідної житлової площі, суми, яка передбачена на закупівлю цього житла, ми здійснили перерозподіл коштів. Була утворенао робоча група, до складу якої також увійшли керівники головного управління соціального захисту населення та управління капітального будівництва облдержадміністрації. Вони інспектуватимуть квартири, що будуть закуплені для цих категорій громадян, консультуватимуться із ними щодо реальних потреб для того, аби ці помешкання відповідали усім вимогам черговиків», - сказав заступник голови ОДА Олег Рудницький.

Також для забезпечення медикаментами інвалідів-ліквідаторів аварії на ЧАЕС та інвалідів, потерпілих від Чорнобильської катастрофи в обласному бюджеті 2012 року передбачені 937 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.