Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

е-квиток

Середа, 12 грудня 2018, 13:23

Білий сумнівається, чи зможе запровадити е-квиток у Львові до кінця 2019 року

е-квиток

Компанію, що буде займатися інтеграцією електронних квитків у Львові оберуть до кінця січня наступного року.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Участь у тендерному процесі проекту "Автоматизованої системи оплати проїзду" беруть 20 компаній із усього світу. Учора, 11 грудня у Львівській міській раді відбулася роз'яснювальна зустріч з представниками фірм, які отримали тендерну документацію та працюють над підготовкою пропозицій.

"Якщо все тому сприятиме то скоріше літом наступного року ми почнемо монтаж обладнання для електронних квитків. Монтаж обладнання кількістю 700 одиниць може тривати півроку" – заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

За його словами, у місті буде видано 250 000 карток для проїзду, що може зайняти близько року.

Також міська влада візьметься за перевірку пільгових посвідчень, які за словами Білого, в межах 10-15% є підробленими.

Нагадаємо, до 2020 року Львівська міська рада планує збільшити кількість одиниць громадського транспорту, запровадити електронний квиток, оптимізувати маршрути та збудувати підземні паркінги у центрі міста. 

Зазначимо, Європейський банк реконструкції та розвитку 16 листопада опублікував тендер ЛКП "Львівавтодор" на впровадження у місті електронного квитка для оплати проїзду у громадському транспорті. 

Вровадження електронного квитка може зайняти 12-18 місяців. Раніше ініціативу обіцяли втілити в життя до кінця 2019 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.