Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підземні контейнери для сміття

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 грудня 2018, 12:04

Підземний майданчик для сміття розмістять на площі Соборній

підземні контейнери для сміття

Львівська міськрада вирішила розмістити підземні контейнери для сміття на площі Соборній, 14, замість вул. Словацького.

Відповідне рішення ухвалив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

До кінця 2018 року ТзОВ "Грінера Україна", яке займається збором та вивезенням сміття з Галицького району Львова, встановить підземні контейнери для сміття не на вул. Словацького, як це вирішили раніше, а на площі Соборній, 14.

Приблизна вартість контейнерного майданчика – 800-900 тис грн. Кошти з міського бюджету на нього не виділятимуть. На майданчику встановлять 4 контейнери різного об’єму для для змішаних відходів та вторсировини (папір, пластик, ПЕТ, метал).

Нагадаємо, власником компанії "Грінера Україна" є нібито колишній радник з питань інфраструктури міського голови Львова Андрія Садового Богдан Михалусь, який мешкає у США. У січні 2017 року проти чиновників Львівської міськради порушили кримінальну справу за фактом зловживання під час проведення конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі Львова, який виграло ТзОВ "Грінера Україна".

Додамо, раніше ТзОВ "Грінера Україна" розмістило контейнери для сміття за 5-6 метрів від території дитячого садка №38 для дітей з важкими розладами мови, що на вулиці Уласа Самчука, 21.

А у 2019 році на вул. Пластовій, 13 відкриють станцію з компостування органічних відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.