Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 18 грудня 2018, 10:30

60 аудиторів перевіряють діяльність підлеглих Садового

Андрій Садовий

60 інспекторів Держаудитслужби перевіряють фінансову діяльність Львівської міськради за 4 роки.

Про це повідомив міський голова Львова на своїй стоорінці у Фейсбуці.

"А в нас черговий привіт від Петра Олексійовича. Оцих прекрасних людей з Держаудитслужби (колишнє КРУ) прислали до Львова на декілька місяців перевіряти всю нашу фінансову діяльність з 2014 по 2018 (читай – шукати компромат). Такого ще не було – 60 (!) осіб з різних міст", – наголосив Андрій Садовий.

Він зазначив, що після виходу "Самопомочі" з коаліції відкрито близько десяти кримінальних справ.

"Всю інформацію, документи, теплі робочі місця – все надамо. В людей робота і я це розумію. Сподіваюсь, Порошенко з Луценком теж потім не ховатимуться перед антикорупційними органами", – додав Андрій Садовий.

Додамо, у жовтні міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах наступного року. Він сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.

За його словами, на президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Вибори президента України стартують 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.