Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

blogs.ipm.ua

Четвер, 18 жовтня 2012, 13:16

Дружина Ярослава Мазурка не впізнала його на відео з Каравану

Дружина підозрюваного у вбивствах у Каравані Ярослава Мазурка Людмила категорично стверджує, що на кадрах із відеокамери не її чоловік.

Про це сказав її адвокат Лаврентій Кухалейшвілі.

"Моя клієнтка категорично стверджує, що людина на відео з "Каравану" і її чоловік - це різні люди", – зазначає адвокат.

Він сказав, що міліція на початку повідомляла, що підозрюваному 25-30 років, у той час як Мазурку 38 років. Окрім того, адвокат зазначає, що підозрюваний взагалі не служив в армії й не має ніякої спеціальної підготовки.

Щодо вірогідності експертизи ДНК Кухалейшвілі також має сумніви.

"Як міліція могла за пару днів провести експертизу ДНК? Така експертиза проводиться від 2 до 4 тижнів, це ж ціла процедура... Які матеріали вони могли вилучити на місці злочину, якщо там не залишилося його слідів крові? Кепка, яку там залишив злочинець? Але він же її тільки-но купив, як там могло залишитися волосся?", – поцікавився адвокат.

Кухалейшвілі теж вважає, що вбивство стало елементом лобіювання інтересів приватних охоронних фірм у плані надання права на носіння зброї.

Нагадаємо, міліція була впевнена, що Ярослав Мазурок вбивця з Каравану. Минулого тижня його оголосили у міжнародний розшук. Також фоторкадр із камер спостереження став емблемою кінофесливалю "Молодість".

Джерело: Українські новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.