Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. І.Тобілевича

google.com.ua

Середа, 19 грудня 2018, 16:22

Садовий продав за 700 тисяч приміщення у пам'ятці архітектури Франківського району

вул. І.Тобілевича

22-річна Олена Рінська придбала за 707 тис грн приміщення першого поверху будинку на вул. І.Тобілевича, 9.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.Sale.

Управління комунальної власності Львівської міської ради прадало у системі ProZorro приміщення першого поверху будинку на вул. І.Тобілевича, 9 загальною площею 37,1 кв.м та початковою вартістю у 352 782 грн.

Аукціон відбувся 19 грудня, уяасть у ньому взяли Рінська Олена Олегівна та Опришко Соломія Миколаївна, які запропонували придбали приміщення за 708 000 грн і 707 777 грн відповідно. Переможцем аукціону обрали Олену Рінську.

Додомо, ціна цього приміщення, виставленого на перший аукціон, який мав відбутися 29 листопада, становила 705 564 грн, однак її зменшили до 352 782 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що ці приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Зазначимо, будинок розташований у Франківському районі Львова і є пам’яткою культурної спадщини місцевого значення. 

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних та фізичних осіб, 22-річна Олена Рінська, яка вивчала соціологію у НУ "Львівська політехніка," зареєстрована як ФОП з червня 2017 року у Львові, займається роздрібною торгівлею будівельними матеріалами, комп'ютерним програмуванням, консультуванням з питань інформатизації, діяльністю у сфері інформаційних технологій і комп'ютерних систем.

Нагадаємо, ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.