Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

vkurse.ua

Четвер, 18 жовтня 2012, 14:01

"УДАР" не буде приєднуватись до підписання угоди між "Батьківщиною" та "Свободою"

Завтра, 19 жовтня, "УДАР" не планує приєднуватись до підписання угоди між "Батьківщиною" та "Свободою" і пропонує створити демократичну коаліцію відразу після виборів.

 

"Це відповідає європейській традиції, коли демократичні партії, які пройшли до парламенту, об'єднують свої зусилля та виробляють спільну стратегію дій. Наша позиція прозора, відкрита і чесна – без ультиматумів, попередніх вимог і кулуарних домовленостей", – пояснює лідер УДАРу Володимир Кличко.

У партії наголошують, що поважають пропозицію партнерів з опозиції щодо підписання в п'ятницю угоди про створення коаліції демократичних сил у новообраній Верховній Раді, але вважають, що "перемога на виборах і захист результатів голосування, а не підписання чергових заяв, декларацій і угод – ось головне завдання опозиції в ці дні".

"Партія "УДАР" сьогодні основна альтернативна сила партії влади, яка здатна сформувати коаліцію демократичних сил у новообраному парламенті заради змін в Україні і відсторонення Партії регіонів від влади", – зазначається в заяві партії.

Джерело: Інтерфакс

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.