Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 18 жовтня 2012, 14:31

Костюк сфальсифікував мою заяву про звільнення – Сендак

Голова Дрогобицької райдержадміністрації, кандидат в нардепи у Дрогобицькому виборчому окрузі Михайло Сендак звинувачує голову Львівівської ОДА Михайла Костюка у фальшуванні заяви про його звільнення.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові сьогодні, 18 жовтня.

За словами Сендака, коли у грудні 2011 року Костюк був призначений головою Львівської ОДА, всі голови райдержадміністрацій упродовж трьох днів проходили співбесіди, після яких їх змусили написати заяви про звільнення без дати, переконуючи, що це лише формальність.

Однак, як розповів голова Дргобицької РДА, копія його заяви про звільнення з датою 1.08.2012 п’ять днів була розіслана всім головам сільських рад, селищних рад Дрогобицького району, директорам шкіл, керівникам будинків «Просвіти», держслужбовцям санепідемстанції та лікарень.

«Костюк – фальсифікатор. Він собі дозволив фальсифікувати документи – хіба це рівень губернатора?», - наголосив Сендак.

Він зазначив, що звертатиметься з цього приводу до прокуратури, аби вони розслідували факт фальсифікації.

Як наголосив Сендак, Львівська ОДА була проти його висування кандидатом в нардепи у Дрогобицькому в.о.

«Після того, як я зареєструвався 11 серпня, зі мною почали говорити як з хлопчиком. Костюк казав: «Я тебе згною, я тебе знищу». І це тому, що я пішов проти влади», - зазначив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.