Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Промислова, 50/52

google.com.ua

П'ятниця, 21 грудня 2018, 14:39

Садовий дозволив звести офісний центр у Шевченківському районі

вул. Промислова, 50/52

Львівська міськрада дозволила будівництво на вул. Промисловій, 50/52.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Кристал-Інвест-Україна" нежитлової споруди під літерою К-2 на вул. Промисловій, 50/52 під офісну будівлю. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Висота офісного ценрту не повинна перевищувати 18,8 метрів, а функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-6 – зона технопарків відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Зазначимо, на вул. Промисловій, 50/52 уже збудували офісний центр, однак у березні цього року ДАБІ визнала цю забудову незаконною через те, що будівництво торгово-офісної будівлі та встановлення збірно-розбірного павільйону були здійснені без фундаментів і без оформлення права власності. 

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Кристал-Інвест-Україна" зареєстроване у Львові на вул. Промисловій, 50/52 у 2006 році і займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим власником фірми є Василь Колдра.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 6 800 000 грн.

Нагадаємо, раніше виконком Львівської міської ради дозволив збудувати багатоповерговий офісний центр на вул. Замарстинівській, 41, що у Шевченківському районі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.