Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дрогобич

Середа, 26 грудня 2018, 10:02

У Дрогобичі збудують нове приміщення ЦНАП за 25 мільйонів гривень

Дрогобич

Будівництво планують завершити до грудня 2019 року.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Фірма "Бізнес-Вектор ДК" побудує саме приміщення ЦНАПу на вул. Бориславській, встановить сантехніку, облаштує електро-, тепло-, водопостачання та каналізацію. А також пожежну і охоронну сигналізації та автоматичне аерозольне пожежогасіння. Окрім цього, компанія поставить в приміщенні меблі, дві мікрохвильові пічки, два холодильники та пелинальний стіл. 

Будівництво мають завершити до грудня 2019 року.

"У приміщенні будівлі буде передбачене окреме приміщення для громадського Хабу – ефективному майданчику для комунікації та коворкінгу для мешканців та гостей міста, оскільки станом на сьогоднішній день в м.Дрогобичі немає відповідно облаштованого місця для комунікації, проведення воркшопів, семінарів, лекцій щодо вирішення різного роду проблем та питань. Створення ХАБу забезпечить мешканцям та гостям міста за допомогою проведення різного роду заходів (хакатони, воркшопи, тренінги, навчання мешканців користуватись сервісами Drohobych Smart City)", – йдеться в анотації проекту на сайті Міністерства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.