Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

воєнний стан

Середа, 26 грудня 2018, 10:17

В Україні завершується воєнний стан

воєнний стан

Сьогодні о 14.00 год в Україні закінчується дія воєнного режиму, який ввели в областях, розташованих уздовж російського кордону та на узбережжі Чорного і Азовського морів.

Сьогодні, 26 грудня, в Україні закінчується дія військового стану, який ввели на 30 днів з 14.00 год 26 листопада.

Зазначимо, воєнний режим діяв в областях, розташованих уздовж російського кордону, придністровської ділянки молдавського кордону та на узбережжі Чорного і Азовського морів, а саме: в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській та Вінницькій областях. 

Нагадаємо, 25 листопада у Азовському морі прикордонні катери ФСБ Росії відкрили вогонь по корабельній групі Військово-Морських Сил України. Три кораблі українських ВМС були захоплені російським спецназом. У результаті цього парламент 276 голосами ухвалив закон про ведення воєнного стану в Україні терміном на 30 днів.

Додамо, нещодавно Львівські депутати звернулись до МЗС України з вимогою закрити консульства Росії у Львові.

Також, Державна прикордонна служба обмежила пропуск на територію України росіян чоловічої статі віком від 16 до 60 років на період воєнного стану.  

Зазаначимо, за результатами соціологічного опитування групи "Рейтинг" від 4-10 грудня, лише 30% українців підтримували рішення про введення воєнного стану в окремих регіонах на 30 днів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.