Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пішохідний перехід

Середа, 26 грудня 2018, 15:50

У новому році на Львівщині планують облаштувати 230 нових пішохідних переходів

пішохідний перехід

За останні 3 роки на Львівщині облаштували 270 пішохідних переходів та понад 12 світлофорних об'єктів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 26 грудня, під час апаратної наради про це повідомив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

"Не мале значення цього року приділялось підвищенню безпеки дорожнього руху. На території Львівської області ми запровадили освітлення пішохідних переходів на дорогах місцевого значення загального користування. Ми залучили кошти місцевих бюджетів у розмірі 800 тисяч гривень для здійснення робіт на цих пішохідних переходах" – заявив Кокотайло.

Загалом за останні 3 роки виключно з обласного бюджету інвестували 50 мільйонів гривень саме в інфраструктурні заходи, які підвищують безпеку дорожнього руху.

Відтак, за цей час облаштували понад 270 пішохідних переходів та понад 12 світлофорних об'єктів.

За словами Романа Кокотайла, у планах на наступний рік облаштувати на Львівщині ще 226 нових пішохідних переходів, встановити 25 нових "розумних" світлофорів та покращити стан автомобільних доріг області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.