Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Західний Буг

me.geoview.info

Четвер, 3 січня 2019, 15:55

НЛТУ розробить проект ландшафтного парку вздовж русла Західного Бугу

Західний Буг

Національний лісотехнічний університет України розробить для Сокальської РДА проект ландшафтного парку за 90 тис грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Відділ агропромислового розвитку Сокальської районної державної адміністрації провів закупівлю на порталі ProZorro щодо проекту створення регіонального ландшафтного парку "Сокальський" в межах Сокальського району.

Аукціон стартував 27 грудня цього року. Участь у ньому взяв лише один учасник – ДВНЗ "Національний лісотехнічний університет України", який погодився розробити проект за запропоновану ціну у 90 000 грн.

Зазначимо, йдеться про підготовку картосхем з відображенням меж території ландшафтного парку, карти розташування проектованої території щодо прилеглих меж адміністративно-територіального устрою населених пунктів та транспортного сполучення.

Ландшафтний парк знаходитиметься вздовж річки Західний Буг на зхемельній ділянці, площею 1600 га, і він створюється з метою збереження унікальних рослин, ландшафтів, біорізноманіття та підтримання екологічного балансу регіону.

 

Додамо, що цього року у області почали роботу над створенням нацпарку в Сокальському районі, а площа нового парку "Бойківщина" становитиме 15846,76 га в межах Турківського району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.