Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сенюк

ФБ Сенюка

П'ятниця, 28 грудня 2018, 12:00

Екс-прокурор Львівщини очолить військову прокуратуру Центрального регіону України

Олег Сенюк

З 29 грудня військову прокуратуру Центрального регіону України очолить Олег Сенюк.

Про це повідомляє військова прокуратура Центрального регіону України на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 29 грудня цього року військову прокуратуру Центрального регіону України очолюватиме Олег Сенюка, який до цього обіймав посади заступника Головного військового прокурора України та військового прокурора Західного регіону України.

За словами першого заступника головного військового прокурора Сергія Долгополова, співпраця військової прокуратури регіону з Державним бюро розслідувань, яка "вдало почалася недавнім першим спільним затриманням і вже має перші результати", триватиме і буде розвиватися і надалі.

Зазначимо, Олег Сенюк був військовим прокурором Західного регіону України з березня 2015 року. Торік у серпні Президент Петро Порошенко присвоїв йому військове звання "генерал-майор юстиції".

У серпні цього року Сенюка перевели на нову посаду до Києва, за словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, він  комендував Олега Сенюк на посаду керівника Державного бюро військової юстиції.

У 2017 році на посаді військового прокурора Західного регіону Олег Сенюк задекларував  службову квартиру, землю, дачу та 683 тис грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.